2011-03-12

Tapeter, tapeter, tapeter

På senare tid har livet handlat mycket om tapeter, dels för att jag ju fortfarande inte tapetserat syrummet och det börjar kännas som att jag vill göra det NU och dels för att jag faktiskt tröttnat lite på tapeterna vi har (svart/vit/beige) och vill ha FÄRG.
Efter att jag såg att Popetotrora tipsade om tapetprover* från Måleributiken, var jag snabbt inne där och scannade igenom sortimentet. Hittade flera fina som fick komma hem till oss :)
Och nu börjar jag vela, jag har hela tiden tänkt mig Josef Franks tapet Eldsblomma i syrummet, men hur snygg är inte den här gula med fåglarna? Eller den mörklila med stora blommor o lite guld? Eller den gröna med fåglar? Eller, eller, eller...hmmmm...
T.o.m. den rosa med vita blommor kan jag tänka mig!* Tapetproverna är en meter långa och levereras inom 48 timmar. De två första är gratis, resterande kostar 20:-/st. Man kan beställa högst 10 st.

5 kommentarer:

Lis sa...

Skitsnygga!
Röstar på Gul, lila eller rosa, allra bäst om den gula hade haft den lila och rosa´s färgställningar....
Fast en turkosa är ju också fin...
Man kan ju också mixa på olika väggar...om det gäller syrummet vill säga... =D

Kiiromi sa...

Fina! Och det gröna tyget med hjärtan... hjärtebank till tusen hos mig.

/Mia :)

Rostis sa...

dom gula fåglarna är ljuvliga!!! jag röstar på dem. Glada och soliga :)

Anonym sa...

eftersom jag är din stora syster, och alltså borde få bestämma, så tycker jag den med fåglarna och gul botten är snyggast. /TH

Retro Elephant sa...

Jag förstår om du har beslutsångest. Det var många snygga tapeter där!

//Lina