2011-04-23

retro-set x 2

Här är äntligen de två seten med jeans och omlottskjorta/blus. Satt närmare sju timmar och redigerade bilderna igår, sen fanns det ingen tid att blogga.

Det brun/orange setet är i storlek 80. Kantade med svart snedslå runt skjortan och fickan. Blå jeans med bruna benmuddar och resår upptill.
Det grön/orange setet är i storlek 86. Skjortan och fickan är kantade med orange snedslå. Svarta jeans med orange benmuddar och resår upptill.

Närbild på knäppningen

På insidan av skjortorna sydde jag dit små bitar av snedslå att fästa tryckknapparna i. På motsatta sidan har jag förstärkt skjortan med lite tyg där tryckknapparna sitter, så det blir lite extra hållbart. Den här gången satte jag också dit en extra tryckknapp i halsen, eftersom den kändes så "öppen" där.


Denimtygen är mjuka och stretchiga och egentligen skulle båda jeansen bli i det svarta tyget, men det räckte inte, så lilla storleken fick bli blå istället. Pösig modell med resår upptill och långa benmuddar (dubbelvikta på bilderna). Ficka i samma tyg som skjortan, kantad med snedslå.
Tygerna till skjortor och fickor kommer från svärmor (gröna) och Tradera (bruna) och denimtygerna kommer från f.d. Tygvaruhuset. Roligt projekt, som dock tagit sin lilla tid. Skjortorna har legat i UFO-väskan i säkert över ett år innan jag kände för att ta itu med själva sömnaden. Sen tog det en stund innan de bruna muddarna kom på plats, eftersom jag inte hade nåt tyg hemma. Och, inte att förglömma, alla timmar jag sen la på att få till bra bilder och redigeringen... men nu är det klart i alla fall! :)
Skulle någon känna sig väldigt intresserad av ett set (eller båda) kör jag en liten påskrabatt fram till 1/5. Pris per set 270:- inkl. frakt. Efter det datumet är kostnaden 320:-/set.
Brun=strl. 80 SÅLT!
Grön=strl. 86


Trevlig påsk till er alla!

14 kommentarer:

hönapöna sa...

såå snygga! det gröna setet är min favorit, tyget är bara så fint! Glad påsk till dej med!

Retro Elephant sa...

VILKA underbara! Glad påsk!

//Lina

Åsa Tidqvist sa...

helt underbara set! UNDERBARA!

Fangoria sa...

Ljuvliga!!!!!

Aleisa Ribalta sa...

helt fantastiska, vill ha! Glad påsk!

Sofia sa...

Jättefina!

finnkids sa...

Helt underbara set! Glad Påsk!

Emilia sa...

Supersköna set!

Glad Påsk!

Kiiromi sa...

Superfina!!

/Mia :)

LustigLinda sa...

Underbara!

Retroknappen sa...

Helt underbatra! Nu fick jag beslutsångest!!!

Petra / Popetotrora sa...

Så otroligt fina!!

Lilla Anka sa...

Så underbart fina set! Älskar retro-tygerna!

Anonym sa...

Så snygga! Måste kännas bra att bli av med ett gammalt projekt när det dessutom blir så där snyggt!!!