2012-07-05

Terapi-tavlor

För tillfället stavas mitt liv KRIS av olika orsaker och jag försöker mest hålla mig över ytan. Går inte in på några detaljer, men det är en anledning till att min stackars blogg inte är så uppdaterad längre. Nu tänkte jag dock slänga in ett kort inlägg, men inte på något sytt, utan på tre tavlor jag pysslat med. Efter en lång period av att inte vilja göra någonting, fick jag plötsligt ett ryck och åkte och handlade massa pysselmaterial och lite smått har glädjen över att få skapa hittat tillbaka.
Tavlorna är inte på något sätt några fantastiska skapelser, utan har mest kommit till som en form av terapi under en jävlig period.

20x20 cm kanvasduk från Panduro, som jag målat med deras "heavy body"-akrylfärg. Den övre i färgen Rose och den undre i färgen Orange yellow. På det har jag limmat fast sån här färgad "väv" (vet inte vad det heter). Två fyndade spetsdukar, som dränkts in i respektive färg, har jag limmat på som dekor.
Den tredje tavlan är jag lite osäker på vad den har för mått, men runt 15x40 cm borde den vara. Den är målad i Orange yellow och sen har jag klistrat fast glasunderlägg från Village på den. Väldigt enkelt, men ganska fint. Man behöver ju absolut inte vara någon konstnär för att fixa dessa tre tavlor och ibland är det skönt att göra kreativa saker bara för att kunna släppa en massa jobbiga tankar som annars maler runt.

Min förhoppning är att jag snart dammar av symaskinerna igen, men om det tar tid så dyker det i alla fall kanske upp något icke-syrelaterat pyssel här.

Trevlig sommar på er!

4 kommentarer:

Emmas dagar sa...

Kram till dig!
Hoppas du får känna dig bättre och gladare snart.
Fräsiga tavlor!

Lis sa...

Veeery nice tavlor, underbara uppiggande färger.
Kram som attan!

Soffan sa...

Härligt Krumi att få se lite nya alster, jätte fina färger! Ska köpa material så kanske ja å Stella kommer förbi snart!?? Kramar

Åsa Tidqvist sa...

skickar en kram...