2008-09-28

Fler muddisar

Det har blivit ett gäng muddbyxor till. Jag har verkligen snöat in på muddar den här hösten, men de är ju så smidiga. Gumman har växt så himla mycket under sommaren och i princip alla byxor har blivit för korta. Och så är det ju kul att se nåt nytt i byrån också... :-)
Alla byxor är sydda efter samma mönster och jag har medvetet gjort benen för långa så att hon ska kunna använda dem under lång tid. Den här modellen har ingen sidsöm, utan fram -& bakstycke är ett stycke, så de går väldigt snabbt att sy.
Den gröna, blå och gula plyschen kommer från Tygvaruhuset och den röda från Jofotex. Gul mudd från Tygvaruhuset och brun och grön mudd från Jofotex (det är i den här nyansen det gröna elefanttyget kommer bli i-jättesnygg!). Jag är inte så mycket för blått, men den här plyschen kom igenom nålsögat, men jag är fortfarande osäker på vad jag tycker. Ibland är den snygg, ibland tänker jag bara "nej". Nu är de i alla fall uppsydda och för att vara blå är de ok. Vi får väl se om de kommer till användning...

6 kommentarer:

Strömming sa...

Man kan aldrig ha för många muddisar!

Snokis sa...

De röda är snyggast!

Emmas dagar sa...

Och du som minsann inte tyckte om mudd förra sommaren...
Även den bästa kan ändra sig;-)

Krumitott sa...

Susanna: Nej, det kan man verkligen inte. Som tur är!

Snokis: Jag håller nog med.

Emma: Nej, förut var det BARA utsvängt som gällde, men nu har jag börjat se fördelar med andra varianter också. Fast utsvängt är fortfarande snyggast!

Anonym sa...

Skitsnygga, och använder du inte de blå kan jag köpa dem! Tänka sig att du skulle börja brodera så här på ålderns höst...ambitiöst!(ursäkta stavningen, min hjärna försvann ut med moderkakan 2005)

Krumitott sa...

Anonym: Det är på ålderns höst man börjar brodera. Jag kan sy ett par blå åt dig om jag bara visste vem du är!