2009-01-06

Fler polos!

Som sagt, jag gillar polos. Eller jag ÄLSKAR polos!
Enkla, snygga och riktigt retro. Senaste tillskotten är dessa två polos i raglanmodell. Den bruna polon jag sydde för ett tag sen har använts väldigt flitigt, både till byxor och under västklänningar, så jag tror att gumman gillar polo lika mycket som jag : ). Den här gången gjorde jag dock några små förbättringar; jag tog in ärmarna lite, så de blev smalare och sitter mer tajt runt armarna och kragarna går högre upp i halsen. Sen har jag gjort dessa två lite längre i ärmarna och midjan överhuvudtaget, så hon inte ska växa ur dem så snabbt. Även här åkte tvillingnålen fram såklart, så det blev stickningar runt ärmar och midja med respektive färg. Man kanske skulle prova att göra stickningar i någon kontrasterande färg? Jag har en bit röd interlock, som jag planerar att göra polo av. Någon som har något bra förslag på trådfärg till den? Skriv gärna en kommentar i sånt fall!
Tyger från Jofotex.

7 kommentarer:

Anna-Snoddas sa...

Fina! :) Det mesta passar ju till rött, men brunt är min favorit. Turkost och orange är snyggt om man vill att det ska synas ordentligt!

mustafa sa...

jättefina!

Anonym sa...

UUUUUUURFINA!!!!!!!!!!!

Jag tycker det är skitsnyggt med orange sömmar på rött tyg! (förtygo) :o)

Krumitott sa...

Tack för kommentarerna! Jag har gått och funderat under dagen och tror nog att orange kan vara en vinnare. Men kom gärna med fler förslag! Nu har jag upptäckt två andra bloggar också, kul!!

Anonym sa...

Även lila sömmar är snyggt, bara inte både den röda och lila nyansen är för mörka för då uteblir ju effekten lite... :o)

Anonym sa...

ORANGE!!!!Det blir svinsnyggt! Snygga polos, de inspirerade mig till att göra en till mig sälv.. får se när det finns tid till detta projekt...

Strömming sa...

Jättefina polos!! :D
Håller med, orange sömmar på rött vore superläckert!