2009-04-18

Bloggtorka och velour-maskar

Oj, vilken bloggtorka det var här då! Det måste vi genast råda bot på. Har varit alldeles för lite vid symaskinen och istället lagt all ledig tid på att läsa alla tidningar, som legat här och skräpat hur länge som helst. Och då menar jag inte tråkiga dagstidningar, utan roliga, inspirerande inredningsmagasin. Och det är hur farligt som helst, nu när flytten närmar sig och man faktiskt kommer att få inreda ett helt hus, att sitta och titta på alla fina saker man vill ha!
Som sagt, det har inte blivit mycket sytt här hemma, men på jobbet har jag i alla fall tillverkat dessa maskar. Deras framtid är ännu lite osäker, men troligtvis kommer de att ingå i nästa "utställning" på jobbet - alltså som kakbordet, fast med kramdjur istället.De är gjorda i velour med broderade ögon med ögonfransar och hår av dmcgarn. Fotot blev riktigt dåligt, så det fick jag justera upp bäst det gick i efterhand. Maskarna är i cerise, röd och lila, även om det inte riktigt ser ut så på bilden. Jag tycker att det här var en trevlig ny bekantskap och har redan planer på fler. De går ju dessutom att variera i det oändliga med olika färger och frisyrer, så ingen blir lik någon annan. Sen är det ju inte helt fel att man kan sitta och peta med dom här samtidigt som man t.ex. ser på tv.

2 kommentarer:

Anna-Snoddas sa...

Supersöta! :)

Lis sa...

Självklart skitsnygga!!!

Dessa skulle ju även vara snygga i vilken storlek som helst (utan att det blir för mycket jobb med det), lite tjockare och med en längd på typ 40 cm skulle ju lätt kunna ersätta en ordinarie nalle typ.

Tummen upp för dessa sötnosar!