2009-04-30

Discodrottning/hippie på maskerad!

Såhär snygg var gumman när hon gick på dagisets maskerad igår! Klänningen fick jag snabbsy i tisdags kväll, då jag hade tagit fel på datumet och trodde att jag hade över två veckor på mig att sy ihop något, när jag egentligen bara hade två dagar... Klippte ut klänningen lite hastigt i måndags och sydde ihop den i tisdags, men trots "slarvandet" blev resultatet okej. Nu är det ju inte tänkt att hon ska använda den här klänningen mer än som utklädningsklänning, så då gör det inte så mycket att den inte är perfekt. Tyget var av värsta sorten också; slinkigt och stretchigt och OMÖJLIGT på alla sätt och vis! Men overlocken var som en dröm och sydde jättebra, jag hade förväntat mig massa trassel... Fållade ärmar och nederkanten på vanliga maskinen och den skötte sig också jättebra. Jag var jätteförvånad, hade räknat med att få sitta flera timmar för att få det någorlunda snyggt, iom att tyget var som det var. Till halsen sydde jag på en "mudd" av samma tyg. Från början, när jag trodde att jag hade två veckor på mig, hade jag tänkt att göra en blomma av tyg och fästa på en blompinne som dekoration, men när tiden tröt blev det en köpeblomma av tyg istället. Med flätor i håret, färgglada armband, en blomma/peacemärke på vardera kind och blommiga skor blev utstyrseln komplett!
Tyget hade vi på jobbet för ett tag sen, för 19:-/m - annars hade jag aldrig köpt det! Rosa och glitter är ju inte riktigt min grej, men cerise kan ibland gå igenom nålsögat...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jisses, vad du är flitig!!Kan tänka mig att gumman kände sig fin!!

josse sa...

Så jävla snygg hon är!! Helrätt som hippie såklart! Ha ha.. maskerad.. fick mig att tänka på den maskeraden som jag o ida var brynolf o brynolf i Kjells gamla alltransport kläder, ha ha ha!
Nu hoppar jag i badet, INTE strömmen alltså. Glad Valborg!Puss!

Snokis sa...

Ascovlt!