2009-09-07

Marknaden...

I lördags stog jag på marknad i Östra Ryd och det gick verkligen inget vidare! Det var skapligt mycket folk som kom och tittade och kommenterade grejerna, men de handlade typ ingenting. Visst är det roligt att få komma ut bland folk, kanske fånga någons intresse, visa att man finns och träffa andra trevliga utställare MEN jag vill gärna sälja lite också! :)
Nu har väl jag haft "oturen" att stå på väldigt små marknader, där medelåldern på besökarna är 75 och uppåt och intresset för barngrejer liksom är...förbi... Jaja, det kan man ju inte veta i förväg. Dagarna innan marknaden sydde jag bl.a. upp några bebisfiltar och ett par haklappar som jag nu har lagt ut i shopen ifall någon är intresserad!
Bebisfiltarna har mönstrad trikå på ena sidan och fleece på andra sidan. Dekorsöm runt om i samma färg som fleecen. Mått 60x70cm. Gosiga!
Haklapparna är av ctc och knäpps med kardborre. Landskap med orange kantband och röd/offwhiteprickig med turkost kantband.

Nu ska jag sy en skotskrutig snurrkjol!

5 kommentarer:

malin sa...

trist att det inte gick bra på marknaden, men det var väldigt fina filtar! Dom hittar nog nya hem snabbt! :)

Snokis sa...

Det går bättre nästa sommar! Jag vill ha landskapshaklappen, fast den fasen är ju liksom förbi för mig med.

re.do sa...

Tråkigt att ingen handlade på marknaden. Undrar angående filtarna: Syr du bara på kanten eler är de fästa på något mer ställe mot mitten, måste försöka att sy någon filt. Det finns så mycket skoj man vill sy :) Du har en jättefin blogg och syr många fina saker!

e-7 sa...

Nu måste jag skaffa fler barn bara för att få alibi att köpa filtarna. Alla tre. Trillingar?

Krumitott sa...

Malin: Hoppas det! Kikade in på din sida och hittade väldans fina filtar där med. (Och annat fint också såklart!)

Snokis: Till nr 3 då?

re.do: Tack för uppmuntrande ord! Jag syr bara filtarna runt om. Har inte provat att fästa på fler ställen, men det känns som att det kanske inte blir så snyggt? Skulle väl vara om man fäster "osynligt" på nåt sätt, men det låter invecklat.

e-7: Hehe! Minst tre barn till borde du ha. Och om inte det räcker, så kan jag sy fler filtar!!