2008-01-18

Ettårspresenter

Snart fyller en liten kille ett år och jag har sytt två presenter till honom. Byxorna (från mönster Burda 9717) är sydda av röd plysch från Jofotex. Som vanligt är det kanal med resår i midjan och på dessa gjorde jag även kanal med resår vid fötterna - praktiskt då han testar att stå och gå, inga halkiga byxben under fötterna. Namnlapp i sidan, sitter bra till för att kunna pillas på när man strosar omkring! Strl ca 86.

Av lite gul plysch (också från Jofotex) har jag sytt en barnvagnsleksak, en liten Krumitott. Hängaren och namnlappen är fastsydda samtidigt som jag sydde själva Krumitotten. Sen var jag på Åhlens och köpte vanthållare, klippte bort resåren och behöll klämmorna. Det blev billigare än att köpa klämmor i syaffärer.
Som vanligt hoppas jag att byxorna passar, annars får jag väl göra ett par till! :-)

Här vill jag också passa på att tacka Katarina för att jag fick köpa "Sy till barnen"boken till ett myyyycket överkomligt pris! TACK!

6 kommentarer:

Ceci sa...

Jättefint! Hoppas byxorna passar!

Snokis sa...

Var är den missbildade presenten som min unge ska få då?

Snokis sa...

Tycker förresten att det där var fel ställe att sätta snygga lappen på. Den borde vara högst upp, under resåren, eller längst ner runt kanten. Annars, skitsnygga byxor!

Katarina sa...

Varsågod :-) Hoppas du får glädje av boken!

Fina presenter! :-)

Anonym sa...

- Snyggast barnvagnsleksaken ever!

Anonym sa...

Underbara byxor, och barnvagnsleksaken är ju bara för söt.
Kul att du kikade in på min blogg!

Massa fina alster du har här...hit kommer jag igen.