2008-10-16

Brun polo - bra basplagg

Ett plagg som har varit välanvänt i gummans garderob, är en brun polotröja som jag köpte på Lindex för väldigt längesen. Nu, när den är både urtvättad och har tappat formen och börjar bli för liten, har jag varit på brun-polo-jakt. Men jag hittade ingen nånstans. Lösning: sy en själv. Jofotex har ju fått in så mycket fina enfärgade trikåer, som ska passa till ugglor och elefanter och där hittade jag detta fina bruna tyg.
Modellen är samma som röda elefanttröjan i tidigare inlägg, men här var jag noga med att ta till ordentligt för fåll i ärmarna, eftersom jag inte ville ha mudd där. Polokragen är gjord i samma tyg, men här gjorde jag några "klippmissar", så den fick en söm vid varje axel, istället för en söm bak, som var tanken. Men det gjorde faktiskt ingenting, det blev bra ändå.
Jag känner mig väldigt nöjd med denna tröja, visst, det är bara en brun tröja, men den gick så lätt att sy och blev så fin. Och när gumman provade satt den perfekt. Och nu har hon en enfärgad tröja som passar till alla byxor jag sytt också... Jag kan absolut tänka mig att sy flera, jag gillar verkligen polosar!
Den ser lite sned ut på bilden, men det är den inte i verkligheten.

7 kommentarer:

Hello sa...

Den ser jättefin ut!

Alla mina barn verkar brås på sin pappa och alla fyra vägrar polo. Jag tycker annars att det är både praktiskt och skönt, men icke att det går på!

Snokis sa...

Våga vägra polo.

Jes sa...

Fin!!!! men min K skulle oxå vägra polo

Krumitott sa...

Varför vägra polo? Det är ju så snyggt! :)

Anonym sa...

Skitsnygg! I Love Polo! Funkar för Smulan med! (förfunko)

Anonym sa...

Skitsnygg! I Love Polo! Funkar för Smulan med! (förfunko)

Strömming sa...

Så fint med polo!!! Kul att du sytt en, det har man inte sett på så många bloggar! Enkelt är ibland det bästa och med alla de roliga mönstrade tygerna som finns nu så måste man ha något enfärgat till!