2009-05-15

Andras konstverk & mina kluddar

Åh, vad jag önskar att jag kunde säga att det är jag som gjort den här, men tyvärr är inte fallet så. Jag älskar den och tycker att den är galet snygg, men den som ska ta åt sig äran är min käre vän och kollega Wikit. Detta är en av alla fantastiska konstverk hon gjort och den lycklige ägaren är min syster, som fick den av mig igår på sin 30-årsdag (Grattis!). Underbart mönster och snygga färger gör att man aldrig kan sluta titta på den! Jag är S*Å*L*D!!
Till min sambo (som också fyllde år igår) hade hon varit snäll och gjort en liten present i form av ett bokmärke. Helt enkelt ett litet konstverk som blivit laminerat. Jag är avundssjuk och vill också ha en sån! Men det kanske jag får när jag fyller år???... Snääälla!

Så till mina egna bilder, som jag vet inte är i närheten av Wikits verk, men det kan ju vara kul att flasha ut dom i offentligheten ändå! Jag har blivit så otroligt inspirerad, så jag var tvungen att köpa egna pennor (Manga-pennor, eller Promarker, som de heter) och ett block med tjocka blad och kladda lite. Först vart det ingenting, sen började jag rita dessa "träd" och det var väldigt kul! Jag har alltid gillat att teckna och måla, men numera är det ju mest sömnad jag utför, så det är riktigt kul att ta upp intresset igen, även om teckningarna är simpla. De kan i alla fall bli små fina vykort/grattiskort.

5 kommentarer:

Hello sa...

Både Wikits färgkavalkad och dina träd är superläckra. Skriv inte ner dig själv - säg att det är en annan stil bara. För det är det ju! Tänk att ha ett sådant träd över ett helt framstycke på en t-shirt! Görsnyggt säger jag. Eller en väska!

rino sa...

jag gillar också dina träd:-)

Anonym sa...

Dina träd är minst lika snygga!!! Tänk om jag kunde få slippa ha Clint Eastwood och Pistvakt på mina vardagsrummsväggar, och fick ha dina träd där istället. De skulle passa till gardiner också... Theresa

Anonym sa...

Jag tycker dina är snyggare än mina!!!! GRATTIS till huset. Nu är det ert, på riktigt!!!

Snokis sa...

Snyggt alltihop! Fint att du ska bli lantis.