2011-06-07

Loppisfynd, fina tavlan o betongkrukor

Var på loppis i söndags och hittade dessa tyger. Jag är så kär i det vita med gröna klöver på! Det var en rejält stor duk, så det kan bli flera roliga alster. Det med blommor och orange bård är också en duk, men lite mindre.
Två små löpare åkte också med och dom tänkte jag att man kan använda till detaljer på kläder (fickor t.ex.). Eller att göra napphållare/gosedjur av.

Tre virkade dukar att ställa mina porslinssvanar på...Nej, jag skämtar! Jag har tittat på små tårtpapper för att använda när jag gör kort och när jag hittade dom här dukarna tänkte jag att de kan fungera lika bra. Vi får väl se om dom gör det! :)
Igår fick jag hem min fina tavla som Wikit målat. Den ska hänga i köket, för att matcha upp gardinerna som fortfarande inte kommit upp! ;) Hehe, vilken tid det kan ta ibland...
Och såhär blev planteringen av gula blommor i förra sommarens hemmagjutna krukor. Gjuta är skitkul, så det kan jag rekommendera om någon vill ha tips på sommarpyssel. Jag gjöt mina krukor i plasthinkar, som jag tryckte ner innerkrukor i. Dom är inte armerade, men det kan ju vara bra på tunnare saker och dom stog ute hela vintern (fast utan nåt i) utan att spricka. Annars tror jag att man kan köpa något medel som skyddar mot frost att blanda i betongen.

3 kommentarer:

Hawk and Weasel sa...

Söta dukar. Klart användbara!

Petra / Popetotrora sa...

Vad mycket fina tyger! Och tavlan är verkligen fin. Kommer nog bli en bra färgklick i köket!

Emmas dagar sa...

Du har fått en alldeles otroligt fin och förnäm utmärkelse av mig!