2011-09-13

Nya tyger...igen...

Bilder på lite nya tyger som hittat hem till mig...
Snygga påslakan!
Det gröna var tyvärr sönderslitet i alla möjliga storlekar, men som tur var i ganska stora stycken, så något projekt som kräver mer tyg kan det ändå bli.
Det brun/orange hade lite tråkiga fläckar (fett typ), hoppas det blir bättre i tvätten. Annars blir det att klippa runt dom.
Det här roliga tyget är faktiskt en klänning/städrock. Dock för liten för mig, annars hade jag använt den som den är! Ev. kanske jag säljer den efter lite lagning (fickorna fram satt lite löst) annars blir det slakt ;) Alla tre från secondhand.

Och så har det tillkommit lite nya tyger och det här övre är bara helt fantastiskt! Skulle lika gärna kunna vara ett gammalt påslakan, men är ett nytt tyg av Laura Ashley. Och jag som trodde att hon bara designade ljuva tyger med rosor på. Förhoppningsvis syr jag något till mig själv av det. Jag älskart så mycket att jag nästan direkt beställde ännu mer. Från fabric.com.
Tyget med rådjur och det med rosa blommor är från Panduro. Rådjurstyget kommer bli klänningar vartefter och det rosamönstrade tänkte jag som kjol till mig själv. Om det passar, jag ska fundera lite.

1 kommentar:

Fangoria sa...

Åh så många fina tyger! Ja Laura Ashley-tyget ser verkligen ut som ett mycket fint påslakan! =)