2011-11-06

Syfestivalen

Igår drog jag och Mufti ut på vägarna för att besöka Syfestivalen. Jag, som mest var där för att köpa på mig mycket snedslå och "kanske nåt tyg" fick helt tänka om, för där fanns ganska många tyger som jag ville ha men knappt någon snedslå alls. Fast jag sörjer ju knappast det...
Hos Strömming köpte jag en meter av dom bruna/gula elefanterna. Lagom tills jag gick förbi för 250:e gången låg en liten stuvbit röd hjärtvelour för endast 50:- framme som jag kastade mig över.
Hos Znok blev det en meter gröna/gula violer, ett tyg som jag bara blivit mer och mer kär i. Bredvid ligger tyget jag blev gladast över, grön/gula ugglor i 100% bomull för endast 70:-/m. Värsta fyndet! Först köpte jag en meter, men när vi var på väg hem la jag mina sista kronor på ännu en meter.
Till vänster syns mudd: orange, limegrön och grön från Kameleont design/Mjuka tyger.
På högra bilden syns alla "övrigt"-grejer som jag köpte på mig: fyra meter grönt sicksackband, ett block med designark, en rulle orange band (har jag för att knyta fast tags med), två rullar offwhite snedslå, vita mini brads, en 15x15cm linjal och två meter violband från Znok.
Karinottilia var också där med sina fina tyger, jag tittade och kände, men köpte inget och det får jag väl ångra nu.

Känner mig väldigt nöjd med inköpen, men festivalen i sig lämnar mer att önska; mer tyg, KNAPPAR (hittade knappt en enda), sybehör, ja, mer SYrelaterade saker överhuvudtaget. Det är så himla mycket annat som inte ens hör dit där och då blir man faktiskt lite besviken. Kanske borde den döpas om till "hobbyfestivalen"? Och fick man önska, så skulle jag gärna se Coats, Falks och Stoff o Stil där också.

3 kommentarer:

Mufti sa...

Jag heter inte Muftis.

Krumitott sa...

Sorry.

Ändrat.

Anonym sa...

Hej!

Detta är en chansning, men råkar du veta märket/namnet på snedslån i offwhite du köpte på syfestivalen? Jag har problem med att hitta just offwhite, hittar mest vit eller oblekt… BEHÖVER verkligen rätt nyans.

Med vänlig hälsning
/Beatrice (sodermarkdesign@outlook.com)