2009-07-28

Marknaden

Vädret var bra, men ibland blåste det nästan storm. Jag fick ringa efter sambon, som kom med nålar och säkerhetsnålar så att inte grejerna skulle blåsa bort och tegelstenar för att hålla klädställningen på plats. Inget regn som tur var! Jag tyckte nog att det var ganska tunt med folk och där jag stog var vi inte många utställare, tyvärr. Som granne fick jag en pratglad kvinna så tiden gick väldigt fort, alldeles för fort tyckte jag. Jag fick en del sålt och är väl ganska nöjd. Hade inga stora förväntningar och det var bra, så slipper man bli besviken. Det blev även en liten beställning, som jag börjat fila på nu. På hela taget var det en rolig dag, så det blir fler marknader för min del i framtiden.

Mina fans!

Mammas sambo, mamma, lillasyster, gumman och min sambo

Och nu är det dags att ta itu med "välkommen ut"-presenter, det har fötts flera barn i vänskapskretsen under sommaren. Jag har massa idèer (som vanligt!) så nu gäller det att sortera och bestämma vad jag ska sy, det svåraste jobbet av allt!

4 kommentarer:

Snokis sa...

Gud vilka snygga shorts killen till höger har. Krumitott-designade antar jag.

Emmas dagar sa...

Kul att det gick bra och var roligt!

Krumitott sa...

Snokis: Vill du ha ett par?

Emmas dagar: Prova! (Om du inte redan gjort det). Det var faktiskt väldigt kul! Nu har jag anmält mig till en marknad i september.

Emmas dagar sa...

Tanken har slagit mig... ;-)