2009-12-29

Sjukt snyggt tyg!

Av alla i familjen som fick fina och bra presenter, tror jag ändå att det var jag själv som drog högvinsten detta år. I ett paket till mig hittade jag nämligen det här sjukt, sjukt snygga tyget!!
Gud, så glad jag blev! Tyget är en stretchfrottè (precis sån jag vill ha, men tycker det är så svårt att hitta) med gula, blå och röda blommor och hjärtan på vit botten. Jag är helt överväldigad, man gråter av lycka när man ser det! Roligt är också att det är ett ÄKTA 70-talstyg och väldigt fint bevarat. Men det kommer bli svårt att klippa i det, troligtvis får det ligga till sig lite i hyllan tills jag kommer på det perfekta ändamålet. Fast jag har redan tusen idèer. Tänk en liten mysdress t.ex...
TACK A o J FÖR ATT NI ÄR SÅ UNDERBARA OCH GAV DETTA TYG TILL MIG!
Tydligen har A fler tyger hemma i kistan, så där skulle man ju vilja dyka ner ett litet tag...
När får jag komma och titta??
Edit: Nu har jag varit i kistan och funnit två snyggisar till. En trikå, 70-talsgrön botten med cyklister på. Cyklisterna har kläder i vitt, svart och orange. Väldigt fulsnyggt, tycker jag. Tror också att jag sett detta tyg på någon annan blogg för längre sen. Enligt A kan detta också vara ett äkta 70-tal; hans mormor o morfar jobbade nämligen på Fix då. Det andra var inte ett tyg utan en färdig klänning. Dock för liten för en normal vuxen och för stor till ett barn, så den ska jag nog DoReda lite... Skitsnyggt tyg i alla fall, cerise och rött med blommor. Vad glad man blir!!

6 kommentarer:

Nette/Rostis sa...

jättefint tyg, förstår dein glädje :)

Nickan sa...

Hej!
Jag har helt fastnat för de kläder du syr! Upptäckte dig på Tradera men tänkte höra om vi kan göra business ändå utan att jag behöver buda och så?
Jag har en son på 4 och ett halvt.

Hör av dig om du har något, han har 98 i storlek just nu.

Kram Annika Malm

annikaniklas@hotmail.com

GOBLIgobli sa...

Åhhh vilket tyg!! Älskar blommigt! Sjukt avis! ;-)

Krumitott sa...

Annika: jag mailar dig.

Hello sa...

Vilken fantastisk julklapp!

Allan sa...

Kul att tygen kommer till nytta. Pratade lite med mormor som tydligen gick och plockade ganska mycket bland stuvbitarna på Fix. Hon blev glad att tygerna används och berättade att cykeltyget användes till herrkalsonger.