2010-01-04

Bilder

Idag vart jag helt plötsligt barnfri ett par timmar (tack mormor!), vilket var väldigt behövligt efter att jag och gumman suttit klistrade på varandra i två veckor. Inget dagis under julen när man är arbetslös. Och jo, jag älskar mitt barn över allt annat i världen, men när man går och trampar på varandra varje dag kan det kännas en aning jobbigt. Skönt att bara ha sig själv att tänka på! Så eftermiddagen hängav jag mig åt vad som troligen kommer bli mitt nya stora intresse, nämligen leka med bilder på datorn! Sjukt kul är det! Dessa bilder har jag lekt fram (hittills) idag:De här tre tänkte jag ev. slipa lite mer på och sen göra lite större foton av. I love!


Denna här är en annan favorit (äh, just nu är alla favoriter!) och den kan jag verkligen se som vykort eller kanske en tavla.
Kan säga att jag blev så tagen av detta nya roliga intresse, att jag ordnade så gumman kunde sova över hos sin mormor. Slutsumman av det blev att jag suttit vid datorn sen klockan tre idag (med sammanlagt en timmes avbrott). Gjorde även en del förnyelser på bloggen, kändes som det var dags med lite förändringar till det nya året. Och trädet är så fint!
Och imorron kan jag vara en glad mamma igen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det kul! Beroendeframkallande helt enkelt. Svinsnyggt´, som vanligt!

Anonym sa...

Hej! Snygg uppdatering av bloggen och fina bilder! Jag har oxå storbarnet hos mormor så jag passar på att bada, dansa och mysa med kotten. Sen är både mamman och 4-åringen gladare och har längtat efter varann. Tur att man har sina mormödrar & farmödrar! (heter det så? Ser inte klokt ut)Ha det bra! Kram /Linda

Snokis sa...

Bra att du kan vara glad, så slipper jag ha några sura mammor hängade här.