2012-03-07

Snürrigt

Under sportlovet försökte jag hinna med så mycket aktiviteter som möjligt och sömnaden fick stå tillbaka för mat hos mamma, bio, skridskor och badhuset. Ett litet projekt jobbade jag dock med, den här snurrkjolen.
 Modellen till kjolen är samma som till dom här klänningarna, jag har tagit bort livdelen och kortat den lite upptill. Tyget, orange/cerise med vita retroblommor, är köpt på nätet, men jag minns inte var. Jag har även samma tyg i limegrönt, inköpt i Göteborg. Gumman kastade sig över tygerna och ville att jag skulle sy en kjol och då kunde det vara kul med en kombination av båda tygerna tänkte jag. Totalt är det sex våder och framsidan blev orange-cerise-orange och baksidan tvärtom.
Körde på orange mudd, fast jag hade tänkt cerise först. Men så är det ofta med mudd tycker jag, att det jag tänkt inte finns hemma trots att jag vet att jag har köpt det och inte har nåt minne av att jag använt upp det. Mysterium! :) Storleken är runt 116. Den var fin på också, men jag glömde att fota tyvärr.

3 kommentarer:

Lis sa...

Cerise & Orange, lovely kombination! Superfin!

Två Små Gryn sa...

Underbar härlig! Man bara längtar tills man kan börja använda kjolarna utomhus!

Retro Elephant sa...

Jättefin!

Passa på att delta i min tävling där man kan vinna 100 st egendesignade klädetiketter.

//Lina