2010-02-21

Godispåsarna från Syfestivalen...

...innehöll följande:
Röd velour med vita moln från jnydesign, brun velour med vita hjärtan från Miniskunk och lejongul velour från Mjuka Tyger. Alla mycket finare i verkligheten!
Överst ligger två småbitar lapptäckstyger, räcker lagom till ett mindre kramdjur eller dockkläder. Jag kan bli så kär i fina, småmönstrade bomullstyger och det här var verkligen två sådana. Love! Nedanför ligger lila och cerise muddväv som jag hittade hos Mjuka Tyger.
Mera moln! Interlock i rött, orange och grönt med vita moln från jnydesign.
Sen blev det en hel del sybehör; vliesofix, knypplad (?) spets, hela rullar med vit, röd och offwhite snedslå, blomknappar i rött och lime, dmcgarn i underbara färger, symaskinsnålar och "mobilsnoddar", även dom i underbara färger!
Jag var helt nöjd med dagen; hittade allt jag var ute efter (förutom svart snedslå) och fick titta och känna på tygerna som man annars bara ser på nätet. Väldigt trevligt att strosa runt bland allt handarbetsrelaterat och bara trivas! Lite fynd blev det ju också, t.ex. rullarna med snedslå som kostade 75:-/st (25m). Normalpris för en sån rulle ligger på ca 175:-. Om man inte köper den på S&S förstås, men jag är inte så förtjust i kvalitèn på deras. Lite för stel, tycker jag. Så det blev jag väldigt glad att jag hittade, för det känns som jag gör av med hur många meter som helst i månaden. Dmcgarnen hade också bra pris, 10 stycken för 75:-. Går ju åt till kramdjur och maskskallror.
Ja, nu är det väl bara att tvätta tyger, så man kan sy, sy sy...!

4 kommentarer:

Emmas dagar sa...

Härliga inköp!
Man blir ju sysugen!

Nette/Rostis sa...

snygga köp! gillar verkligen hjärtvelouren.

JuMel sa...

Härligt mycket fint du shoppat! Kanske är det tur att det är för långt till syfestivalen?!:)

Onomak sa...

Oj, det var billig snedslå. Synd att jag missade den :( Vilka fina tyger du hittade!