2010-06-09

Fågel-kasse

Inte för att bära fåglar i, men väl andra grejer :-)! Tyget tycker jag är underbart och faktiskt har jag sytt denna kasse till mig själv. Det är ju ovanligt. Att jag syr till mig själv alltså. Inför marknaden i Söderköping i juli håller jag på och syr upp lite tygkassar, både för vuxna och barn i lite olika roliga och fina favorittyger. Mönstret är mitt eget (och världens enklaste att göra ;-) Ett tips är dock att införskaffa sig en vinkelhake, så man får exakt raka linjer.
Väskan är vändsydd och fodrad med vanlig lakansväv (offwhite, från IKEA), vilket jag även använt till baksidan av handtagen. Jag är nöjd, jag älskar min nya väska! Och nu har jag ytterliggare sådär ett 20-tal andra tygkassar att sy ihop...

4 kommentarer:

Emmas dagar sa...

Så snygg din klänning blev! ;-):-D

Malin sa...

Denna väska blev supersnygg - tyget var/är en favvo just nu...
Himla fin blogg med!!
Ha det gott

Karl Jansson sa...

Hej, jag har nyss startat en bloggtävling där man har chansen att vinna ett valfritt smycke ifrån smycken4u.se. Jag har läst din blogg och tror att tävlningen kan passa dig. Vi erbjuder därför dig en chans att ta del av i vår unika tävling. För mer information besök http://karlekenssprak.se/vinn-ett-valfritt-smycke-fran-smycken4u-se.

Fin blogg du har föresten.

MVH Karl Jansson från karlekssprak.se.

Anonym sa...

Ha, det blev ju skitsnyggt!