2010-09-25

Beställd flodis


En a-linjeformad klänning i rött flodhästtyg med en stor ficka fram. Beställd, och snart levererad, till en 2-åring i England. Beställaren (mamman) valde svart kantband, vilket jag också gillar mycket. Svart, vitt och rött blir himla snyggt ihop. Då 2-åringen gillar att plocka ekollon och annat gjorde jag fickan rätt stor, så mycket får plats! :)
En svart knapp med vita prickar blev snygg till. Storlek 98.
Beställaren hade tidigare fått en Krumitott-klänning (röda kaniner/gult kantband) av sin kusin och den hade använts flitigt, så det var lite extra kul att de nu ville ha en till.
Jag hoppas att de blir nöjda!

Idag ska vi ha lite kalas för mig, som snart fyller år och igår höll jag bokstavligen på att baka ihjäl mig! Jag är ju ingen bagare och igår slog jag nåt slags rekord när jag gjorde tre sorters kakor, sockerkaka och bullar. Visserligen med hjälp av en liten bagare, men jag höll ändå på till 21:30 (med lite paus för att äta, gå till stallet och annat). Jag vill aldrig mer se ett ägg, en ugn eller dl-mått ever!
Men jag kan meddela att jag hade förklädet på mig hela tiden! :)

5 kommentarer:

Slow-Eva sa...

Fin och samtidigt tuff färgkombination tycker jag. Härligt med den stora fickan som man kan plocka full :)

Emilia sa...

Härlig!

Lis sa...

Säger bara; Gött bullmamma! Och dina alster är verkligen superfina! Säger även grattis i förskott nu när jag ändå är i skrivartagen. :o) Solsken till dig från mig!

Soffan sa...

Gillar modellen mycket, roligt med beställning. Hoppas kalaset blev bra å gästerna nöjda med kak kalaset, du har nog blivit en riktig husmor ändå : )

Krumitott sa...

Gud nej, jag kommer aldrig bli en bullbagarmorsa-husmor! :) Men visst var gästerna nöjda! Vi hade även en kak-tävling där man fick rösta på de tre godaste kakorna. Naturligtvis spårade det ur som det brukar göra på släktkalasen!