2010-11-03

Awards!

Jag som typ aldrig fått någon award, har nu fått två stycken. Kul! Båda två kommer från tjejerna bakom bloggen mysigtdesign. Tack, tack säger jag.
Första awarden är denna:
Och till den hör att man ska berätta tre saker som ligger en varmt om hjärtat och här är mina tre (exkl. familj, vänner och sömnad, som såklart alltid kommer först!):

1. Retrotyger, mao gamla påslakan, dukar och gardiner som är underbart fina och finns på loppis för inga pengar alls. Jag blir "galen" och vet inte vad jag håller på med när jag hittar något fint och den känslan sitter i i flera dagar.

2. Böcker. Jag har nästan alltid en bok på gång och det kan vara allt från lättsmälta "må-bra"-böcker av irländska författare till självbiografier med tunga ämnen. Jag kastar aldrig, eller ger bort, böcker jag läst ut, utan sparar alla. Däremot så lånar jag gärna ut dom.

3. Min gosehund. Jag fick den när jag var två år och den finns fortfarande med, men nu bor den hos Gumman. Jag har dock alltid koll på den, så ingen är dum mot den! :)

Man ska också visa sin favoritbild och det här är min:

Gumman, fotad nångång i somras. En ögonblicksbild som blev himla lyckad. 
Den här awarden väljer jag att skicka vidare till följande bloggar:

Jag kanske bryter mot någon regel nu, men jag väljer att dela på awardserna (?) och på det sättet kan jag skicka den andra till fem till. Fräckt av mig va?! :)
..............................................................................................................

Den andra awarden kom med den här motiveringen (också från mysigtdesign): "När vi tittar på din blogg glömmer vi både tid och rum, maten blir försenad och vi drömmer oss bort till en värld där sömnaden får mer tid!!!". Vilken motiveringen va?! Man blir ju bara så glad!

Den här awarden skickar jag till följande fem:
"Min största inspiratör, så fort vi pratar ploppar det upp nya idèer i huvudet. Din hjälp när jag kört fast i något sömnadsmoment är ovärderlig. Av dig får jag massor av inspiration till att göra saker och det håller skaparlusten på topp!"

Soffan syr
"Inte bara en kusin, utan också en duktig sömmerska. Inspirerade mig till att göra lapptäcken och nu senast, till att börja virka!"

"Gammal god vän som faktiskt var den som mest inspirerade mig till att börja sy. Du visade hur man ritade av mönster och andra tips. Lånade även ut "sy till barnen"-boken och då visste jag att det här med sömnad var min grej".

"En blogg som är fylld av tips och tutorials på alla möjliga saker, från scrapping till sömnad. Den svämmar över av pysselidèer och jag önskar att jag också kunde fixa såna där fantastiska kalasteman. Maxad inspiration!"

"Jag älskar att titta in i denna blogg. Här finns så mycket roliga projekt; fina kläder och en hel del stickat och virkat. Din blogg gör mig glad och inspirerad helt enkelt!"

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det var väl en jättebra uppdelning och en hel del, för mig, nya bloggare att kolla in hos. Kul!

Emmas dagar sa...

Tack snälla snälla du!
Jag har inte tid att svara just nu, men det kommer det kommer!
Stor kram!!!

yngla sa...

Gullunge!

Så glad jag blir! Får fundera på hur jag ska skicka vidare!

Petra / Popetotrora sa...

Tack rara, söta du!! :-) Vad glad jag blir!

Ha en bra kväll!

Skaparstigen sa...

Tack så mycket! Dock lägger jag kanske ut en bild bara och hänvisar till ett inlägg jag gjorde för ett tag sedan, då jag fick den av Alla kan sy.

Anonym sa...

Åh, TACK så MYCKET!!!! Jag blev verkligen svinglad!!!