2012-01-18

Vändsydd necessär

Ett tag före jul surfade jag runt efter en tut på en vändsydd necessär, hittade en jättebra och la texten på minnet. Men tyvärr inte länken :( Vet i alla fall att det var en utländsk blogg eller liknande jag hamnade på. I alla fall, eftersom jag inte heller skrev ner vad det stod i tuten fick jag fundera lite medans jag sydde. Yttertyget älskar jag och det var ursprungligen en duk från second hand. Direkt när jag såg den visste jag vad den skulle bli. Fodertyget är från Åhlens. Hade ingen bättre passande dragkedja hemma, så det fick bli en delbar, lite kraftigare variant, men det funkade bra. Jag har sytt av dragkedjan på slutet så det är ingen risk att den kan dela sig. På sidan gjorde jag en stor ögla av fodertyget så man kan hänga upp den i t.ex. duschen och där satte jag även namnlappen.
Ikväll ska necessären packas för första gången, för nu är det dags för en liten flygtur igen... :)

9 kommentarer:

Jes sa...

Vilken fin!!!! fin kombination av tyger

Två Små Gryn sa...

Verkligen söt, gillar tyget invändigt också.

Petra / Popetotrora sa...

Riktigt tjusigt!!

Susanna sa...

Snygg! SÅdana där har jag också sytt nu på sistone, fast med PUL och för att innehålla blöta blöjor. Det är lite tänk att komma på hur manska vändsy dem men sedanman kommit på det är det skoj!

/Strömming

Fiff sa...

Grymt snygg!

hennihenni sa...

Snygga färgkombinationer! Har också sytt liknande, men får kämpa lite extra med att fundera hur blixtlåset ska nålas för att det ska bli rätt, det kommer inte naturligt till mig...

Soffan sa...

Försökte klura ut hur man sydde en vändsydd necessär för inte länge sen, lyckades inte : ( din blev ju verkligen jättefin!!! Ha en fin resa, var det nu bär iväg??? : )

Lis sa...

- Skjut mig så snygg! =)

Åsa Tidqvist sa...

hur fin som helst! Dragkedjan är ju helt PERFEKT isydd!