2007-12-09

Pyjamas


Pyjamas i tyg från e-slöjd. De har svinsnygga tyger av bra kvalitet och jag har beställt lite av flera olika färger. Tröjan är sydd i gul/orangerandigt tyg och byxan i gult tyg. Sen har jag använt det gul/orange som mudd på byxan och det gula som mudd på tröjan. Tröjan har isydd ärm och byxorna har kanal med resår i midjan. Tyget är ganska tjockt och håller formen och färgen trots många tvättar. Mönstret jag sytt efter kommer från boken "sy kläder av mjuka tyger". De andra färgerna jag köpt är vitt/röttrandigt och gult/röttrandigt, men jag vet inte riktigt vad jag ska sy av det. Mössor, klänning, body???? Har någon något förslag?

3 kommentarer:

Anonym sa...

- En A-formad långärmad klänning med en sådan där skitsnygg spetsig luva på!!! Lång ärm är ju påklätt så här på vintern när en två-åring rumlar runt, men man kan ju även ha en tröja under en ärmlös klänning! Kan vara kul med en stor ficka på magen eller en dragkedja hela vägen fram... :)

Emmas dagar sa...

Jag skulle föreslå detsamma som lis...:-D

Krumitott sa...

Mycket bra förslag! Vet inte om tyget räcker till klänning åt gumman, har nämligen bara 60cm tyg. Men en tunika kan det nog räcka till och det är ju nästan en klänning...