2010-07-30

Sommarens marknader avklarade!

Tyvärr blev det ihållande regn på Ringarumsdagen och jag fick problem då jag inte hade något tak över grejerna : ( För att ändå kunna vara med gick jag till affären och frågade om jag kunde få stå vid deras ingång istället, och det fick jag! Annars hade det nog bara varit att packa ner och åka hem. Det vart väl inte världens mest besökta marknad, men lite folk var framme hos mig och tittade på mina alster och ett par saker hittade nya hem.
Tvärtemot blev det då på tisdagens marknad, Hantverksmässan i Söderköping. Strålande sol hela dagen och massor av folk. Det var många som hittade fram till mitt bord, både kända och okända personer, och jag fick mycket sålt. Och det var så KUL! Det är såhär det ska vara på marknader, tänkte jag.
Tack till alla som kom och tittade och strödde positiva kommentarer omkring sig, och ett alldeles särskilt tack till alla som handlade! Jag blev så GLAD!
Jag träffade också på ett par bloggare; Yngla (som jag träffat förut) kom och pratade en stund och så träffade jag tjejen bakom Annabell, som också var där med bl.a. sina finfina väskor (och jag blev kär i flera!). En skitkul, fantastisk och jätterolig dag! Och nästa år är ni väl med, Wikit och Soffan??!
Dagarna innan marknaderna handlade enbart om att färdigställa alla alster och det blev ett antal timmar vid symaskinerna. Först uppe och sist att lägga sig också. Så jag har känt mig lite sliten och halvsjuk ett tag nu, känns som om jag skulle kunna sova i hundra år. Trots det har jag ändå huvudet fullt med nya projekt.
Här kommer lite fler klänningar som fick följa med på marknaderna:

Gulmönstrad med röda kantband, strl 86.


Små svampar med svarta kantband, strl 116
Stora svampar med svarta kantband, strl 104

Röd/vit-rutig med vitt kantband, strl 110
Röd med vita prickar och orange kantband, strl 122

Gulmönstrade tyget är från Åhlèns, övriga tyger är från f.d. Tygvaruhuset.
Nu ska jag gå ut och gå lite i stormen!

5 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Jättefina klänningar!! Är SÅ glad att jag har det första tyget i min tyghylla :-) Älskar det!

Onomak sa...

Den gulmönstrade klänningen var riktigt snygg! Va kul att du fick mycket sålt. Jag ska stå på min första marknad i slutet av augusti. Ska bli kul. Några tips?

Krumitott sa...

Jag älskar den gula klänningen! Tycker det blev så lyckat med röd/gul kombo. Många var och tittade på just den, men den blev inte såld, så den åker ut i shoppen vartefter.
Onomak: Hoppas du får mycket sålt på marknaden! Jag skriver några tips på din sida.

Helena sa...

Vilka fina klänningar och vad kul att det gick bra på marknaden!

Hello sa...

Ups and downs - precis som livet alltså ;) Kul att du fick sålt och fina klänningar!