2010-08-03

Väskor i långa banor

Här kommer bilder på lite fler väskor som var med på marknad. Jag hann faktiskt sy upp alla  väskor jag klippt ut, utom en, trots att det såg ut som att det inte skulle bli fler än de jag redan sytt. Tyvärr är det lätt att sakerna blir ufo:n när de är utklippta för att man redan har gått vidare till nya projekt i tanken och ofta, tyvärr, hunnit tröttna lite på det man gjorde innan. Men jag gissar att det går till så hos ganska många sybloggare ; )
Så trots att jag redan var lite trött på väskorna, så satte jag mig en dag och sydde ihop de återstående åtta. Och det var tur det, för väskorna sålde riktigt bra! Alla barnväskor, utom en enda, blev sålda och fyra vuxenväskor hittade nya hem. Kul!
Roligast var det nog när en hel familj kom och köpte varsin väska; mamman, sonen och dottern - pappan blev tyvärr utan ; )Blommigt tyg från Jofotex/cerise foder och handtag
Barbatyg från f.d. Tygvaruhuset/svart foder och handtag
Alla vet väl att svamptyget kommer från f.d. Tygvaruhuset vid det här laget!?!
Kanintyget är från Åhlèns
Båda har rött foder och handtagOrange fågeltyg från Ikea/svart foder o handtag

Gulmönstrat tyg från Åhlèns/rött foder och handtag
Same, same som klänningen i inlägget under

Tyg från Ikea/rött foder och handtag

Trädtyg från Ikea/svart foder och handtag

Alla väskor är vändsydda med likadant foder som handtag. Nu tänkte jag att återstående väskor ska läggas ut i en give away på bloggen så småningom, för att fira allt möjligt. Men först ska jag fota om en del av dom. När det har slutat regna. Om det nu gör det nån gång. Slutar regna alltså.

3 kommentarer:

JuMel sa...

Oj vilket gäng snygga väskor! Gillar särskillt den sista och den orange med fåglar! Önskar verkligen att jag vågade ge mig på väsksömnad jag med...

Emilia sa...

Vilka härliga väskor! Härliga tyger med härliga motiv härliga färger :)

Gitte bortbytingen sa...

Vilka gladväskor!