2009-08-01

UFO* (Till Realisten)


Ett litet ufo har blivit klart! Detta ska då föreställa en ren, tror jag. Kommer inte riktigt ihåg vad det stod på mönstret att det skulle vara, men mest är det nog en blandning av ett får, en hund
och något obestämbart (förlåt mig, UFO`t!). Väldigt uppnosig och med STOOORA muskler på frambenen (en miss av mig?!) ser den ju lite...ehh, konstig ut... Men från sidan är den hur söt som helst och gumman adopterade den direkt, så att dockorna hade någon att leka med (det finns ju bara ca 200.000 dockgrejer redan). Ännu finare blev den med ett orange prickigt band och en bjällra runt halsen. Lila tyget med ljuslila mönster är en riktig favorit, en liten stuvbit från Tygvaruhuset. Broderade ögon i svart dmc-garn. Mäter ca 20cm.
*UFO: UnFinished Object.

9 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Härlig!!

Emmas dagar sa...

Vilken SÖT!
Och nu är det ju en FO = Finished Object :-D

Hello sa...

Visst är det härligt att avverka lite UFO:n ibland! Den här var ju härlig!

Asksvart sa...

Tycker den var ursöt :)

Annabell sa...

Vad mycket fina saker du syr! Var du med på marknaden i Söderköping? I så fall vart stod du då? Du får gärna länka till mig, ska lägga upp dig oxå.

Realisten sa...

Du vet att jag blir kär i allt som är lila, va?

Anonym sa...

Den ser ut precis som på mönstret tycker jag!Min blev ju en Gremlin, din blev som den skulle!!!!Love orange och lila ihop!

Krumitott sa...

Doris assar, Emmas dagar, Hello och Asksvart: Tack, kul att ni gillar den. Måste erkänna att den blir sötare för varje dag...

Annabell: Tack o bock för berömmet!Jag var inte med på marknaden, tyvärr. Fick höra om den alldeles för sent. Men nu har jag anmält mig till nästa år.

Realisten: Mmm, jag har en svaaag aning om det :) Nej, men på rikt funderade jag på att sätta "Till realisten" som rubrik. Men när jag skrev inlägget hade det visst fallit ur minnet... Fast jag kan ju skriva dit det nu. Jo. det gör jag.

Wikit: Du är galen :)!! Din blev mycket finare! Bra att du kommit ur bloggtorkan nu!

Godiva sa...

Ååååh, den var ur-gullig!