2010-10-03

Happy birthday to me!

I onsdags var det min tur att fylla 36 och äntligen få börja i 36-års! ;) Tänkte visa vilka fina presenter och blommor jag hade turen att få i present av familj och vänner :)

Snygg-snygga skålar på fot, Jelly Bean av Ingela Benson, i värsta (positivt värsta) äppelgröna färgen. Jag har länge velat lägga händerna på en Marimekko-skål i den här modellen, men de är ju lite dyra så det har inte blivit av. Och de här är ju minst lika snygga! 

Sen blev det lite böcker (det blir det alltid)
Mord, mord, mord och ännu fler mord...

Scrapargrejer!
Dökul! Satte igång direkt på torsdagen med att göra kort och det var så himla kul att hitta på olika dekorationer med blommor, band, brads, knappar och stenar! Det här kan absolut bli en ny hobby, för det är riktigt beroendeframkallande. Och det finns ju en hel värld därute som bara består av mängder av scrap-material och scrap-bloggare och det ska jag kolla in närmare framöver! Mina fyra hittills scrapade kort kommer ev. ut på bloggen nån dag...

I brevlådan hittade jag det här underbara laminerade bokmärket som Wikit målat. Det är så fint! Och nu har jag ju fyra nya böcker att läsa. Perfekt! 

Min supersnälla-silver-sambo kom hem med en fantastisk bukett blommor! Gerbera är min favorit och vitt är ju aldrig fel...

Det står lite still i syrummet för tillfället, men jag hoppas att lusten och inspirationen kommer åter snarast. Ska kolla in era bloggar nu, det brukar hjälpa!

3 kommentarer:

Miiaoo sa...

...Happy birthday to you... ;o))
Oj så fina presenter! Å 4(!) böcker, vilken superpresent! Älskar böcker! =o))
Grattis i efterskott då, Krumitott! Ha det så bra idag!

Hello sa...

Grattis i efterskott! Du verkar ha haft en härlig dag! Ska bli kul att få se vad du scrappar!

Anonym sa...

Grattis! Kunde ha varit mina presenter, har böckerna och skålarna (fast i vitt) och scrappylar är ju alltid kul.